Warmtepompen - Hernieuwbare energie - Sanidoo

Warmtepompen

Wie is er niet geïnteresseerd in een onuitputtelijke bron van energie, die bovendien gratis beschikbaar is? Als we de beschikbare energie van de zon gebruiken, die opgeslagen is in de bodem, het grondwater en de lucht, leveren we niet alleen een belangrijke bijdrage aan het milieu maar gaat ook uw persoonlijk comfort er sterk op vooruit! Een warmtepomp heeft geen enkele uitstoot van schadelijke stoffen: de natuur levert gratis 75% van de energiebehoefte en de resterende 25% komt via elektriciteit.

Een warmtepomp werkt volgens het omgekeerde principe van een koelkast. Terwijl een koelkast warmte van binnen naar buiten brengt, neemt een warmtepomp juist warmte uit de omgeving op. De warmte die uit het grondwater, de grond of de lucht gehaald wordt, wordt door een koelmiddel geabsorbeerd en na compressie gebruikt voor de verwarming van uw woning.

Enkele foto's van onze realisaties

Warmtepompen - Hernieuwbare energie - SanidooWarmtepompen - Hernieuwbare energie - SanidooWarmtepompen - Hernieuwbare energie - SanidooWarmtepompen - Hernieuwbare energie - SanidooWarmtepompen - Hernieuwbare energie - SanidooWarmtepompen - Hernieuwbare energie - SanidooWarmtepompen - Hernieuwbare energie - SanidooWarmtepompen - Hernieuwbare energie - Sanidoo
Website by core-graphics.be